Wouter Thierie liep marathon voor Cliniclowns

Wouter Thierie, speler R.D.Z heeft afgelopen november deelgenomen aan de marathon van New-York met als doel geld voor Cliniclowns in te zamelen.

R.D. Zoutleeuw was dan ook blij hem een cheque van 250€ te overhandigen als sponsoring voor deze prestatie. Wouter heeft een bedrag van 2.614€ kunnen verzamelen. Met dit bedrag laat Cliniclowns 174 zieke kinderen weer even lachen !

“Een dramatische ziekte bij kinderen grijpt me persoonlijk aan. Met het initiatief wil ik iets betekenen voor de vele kinderen die hun tijd moeten doorbrengen in het ziekenhuis. Bij Cliniclowns zie ik meteen hoeveel kinderen er een mooi moment krijgen dankzij mijn inspanningen”, aldus Wouter. “De transparantie van de organisatie bevalt me en ik ken ook iemand die op jonge leeftijd kampte met kanker. -Wouter”

 

Wouter werkt als doctoraatsonderzoeker in de toegepaste economische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel, gespecialiseerd in de financiering van grote infrastructuurprojecten. Verder is hij heel geïnteresseerd in beleggen en de financiële wereld en doet hij graag aan sport. Na zijn jeugdopleiding bij STVV te hebben doorlopen speelt hij nu voetbal bij Zoutleeuw in 3e provinciale A. Naast voetbal is hij vorig jaar gestart met hardlopen.

Bravo !

No Replies to "Wouter Thierie liep marathon voor Cliniclowns"


    Got something to say?

    Some html is OK