Pasdagen voor de kledij van seizoen 2018-2019

Beste RDZers,

Hieronder volgt enige info ivm de pasdagen voor de kledij van seizoen 2017-2018.

Dezelfde regels als vorig seizoen zullen gehanteerd worden.

Als club RDZ gaan wij ervan uit dat de spelers die geen kleren komen passen op de pasdagen en bijgevolg ook geen kleren bestellen, volgend seizoen niet meer bij ons zullen voetballen.

Zodoende zullen spelers die momenteel op de reservelijst staan, om in te schrijven bij RDZ maar door het gebrek aan plaats nog niet ingeschreven zijn, de vrijgekomen plaatsen invullen in onze ploegen voor seizoen 2018-2019.

Het passen van de kledij kan enkel en alleen op onderstaande pasdagen.

De pasdagen gaan door op:  vrijdag 30 maart en vrijdag 20 april van 18u30 tot 20u30

Hoe gaan we te werk?

De speler dient zich aan op de pasdag en kan vervolgens een wedstrijduitrusting, een sweater en/of  facultatief een uitgangstraining passen. Nieuwe spelers dienen zowel de sweater als de uitgangstraining aan te kopen. Onze leverancier schrijft  de juiste maten op per speler.

Vervolgens wordt de kledij op deze pasdag al cash betaald. Het bedrag voor het kledijpakket bedraagt 55euro. Dit geldt voor U6 tot U21. Niet betalen is ook geen bestelling van de kledij. De uitgangstraining wordt facultatief aangeboden voor 30€. Nieuwe spelers dienen de uitgangtraining ook aan te kopen.

De kledij kan enkele weken later afgehaald worden op RDZ op naam van de speler. Verdere info hierover volgt nog.

De wedstrijduitrusting bestaat uit een broekje, sokken, wedstrijdtrui en bal. De uitgangstraining is de training die elke speler verplicht moet dragen om naar de match te komen in het weekend, zowel bij uit- als thuismatchen. De uitgangstraining is dezelfde training als de training van seizoen 2017-2018.

Op deze manier willen we als club professioneler overkomen, de interne rompslomp ivm kledijbeheer drastisch verminderen en het aanbod van kledij aan de spelers verhogen.

Tot op de pasdagen.

Met sportieve groet

Jeugdcommissie voetbalclub Rode Duivels Zoutleeuw

No Replies to "Pasdagen voor de kledij van seizoen 2018-2019"