Pasdagen voor de kledij van seizoen 2017-2018

Beste RDZers,

Hieronder volgt enige info ivm de pasdagen voor de kledij van seizoen 2017-2018.

Ten opzichte van de voorbije jaren, zal er een aanzienlijke verandering zijn ivm de kledijverdeling en – bestelling.
Als club RDZ gaan wij ervan uit dat de spelers die geen kleren komen passen op de pasdagen en bijgevolg ook geen kleren bestellen, volgend seizoen niet meer bij ons zullen voetballen.
Zodoende zullen spelers die momenteel op de reservelijst staan, om in te schrijven bij RDZ maar door het gebrek aan plaats nog niet ingeschreven zijn, de vrijgekomen plaatsen invullen in onze ploegen voor seizoen 2017-2018.
Het passen van de kledij kan enkel en alleen op onderstaande pasdagen.

De pasdagen gaan door op: vrijdag 31 maart 2017 van 18u30 tot 20u30 en vrijdag 21 april 2017 van
18u30 tot 20u30.

Hoe gaan we te werk?

De speler dient zich aan op de pasdag en kan vervolgens een wedstrijduitrusting en een uitgangstraining passen. Onze leverancier schrijft de juiste maten op per speler.
Vervolgens wordt de kledij op deze pasdag al cash betaald. Het bedrag voor het kledijpakket bedraagt 50 euro. Dit geldt voor U6 tot U21. Niet betalen is ook geen bestelling van de kledij.
De kledij kan enkele weken later afgehaald worden op RDZ op naam van de speler. Verdere info hierover volgt nog.
De wedstrijduitrusting bestaat uit een broekje, sokken, wedstrijdtrui en bal. De uitgangstraining is de training die elke speler verplicht moet dragen om naar de match te komen in het weekend, zowel bij uit- als thuismatchen.
Op deze manier willen we als club professioneler overkomen, de interne rompslomp ivm kledijbeheer drastisch verminderen en het aanbod van kledij aan de spelers verhogen.

Tot op de pasdagen.

Met sportieve groet
Jeugdcommissie voetbalclub Rode Duivels Zoutleeuw

No Replies to "Pasdagen voor de kledij van seizoen 2017-2018"