50 jaar Rode Duivels Zoutleeuw

uw voetbalclub jubileert !

Rode Duivels Zoutleeuw wordt 50 en Koninklijk.

en dat gaat niet ongemerkt voorbij op 08 oktober as

Sinds 1967 werkten tientallen bestuursleden, vrijwilligers, trainers en trouwe supporters mee aan het voortbestaan van de club   Met ups en downs, met successen en tegenvallers.

Honderden spelers vervoegden de RDZ-rangen en leerden er wat sportiviteit en ploegwerk betekent.   In de nieuwe competitie treedt RDZ aan met 3 senioren- en 12 jeugdploegen.

Op 08 okt. nodigen we U allen uit om mee te vieren op “Stadion Maurice Janssens”.

PROGRAMMA 08 oktober

• 14:15 u. : welkomstwoord en onthulling herdenkingsornament “Maurice Janssens”
  • 14:25 u. : gelegenheidstoespraken
  • 14:45 u. : optocht jeugdspelers RDZ
  • 15:00 u. : competitiewedstrijd 3de prov. RDZ A – Kumtich
  • vanaf 17:00 u. gezellig napraten.

• De inkom is bij deze gelegenheid gratis en iedereen kan genieten van 2 gratis consumpties.
  • De Fanfare Sint-Cecilia en een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting.
  • Dorstigen worden gelaafd, hongerigen gespijsd.

Bestuur, vrijwilligers, trainers en spelers hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op 08 oktober !

No Replies to "50 jaar Rode Duivels Zoutleeuw"

Got something to say?

Some html is OK